Saltar al menú principal
Saltar al contenido

Materials commemoratius

Altres organismes públics ajuden la Biblioteca a donar difusió a la celebració del Tricentenari, entre ells: Loterías del Estado, Correos, La Real Fábrica de Moneda y Timbre i l'ONCE. Cada un d'ells desenvoluparà un producte que estarà dedicat al Tricentenari de la Biblioteca Nacional de España.Loterías y Apuestas del Estado

Logotip de Lotería y Apuestas del Estado

29 de desembre de 2011

Loterías y Apuestas del Estado emetrà un bitllet el 29 de desembre amb la imatge de la BNE i el lema del Tricentenari

Cupons de l'ONCE

10 de març de 2012

L'Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) realitzarà una emissió de cupons amb la imatge, el logotip i el lema -300 anys de la BNE. És teva- del Tricentenari, en el seu sorteig del 10 de març de 2012.

Segell commemoratiu

4 de novembre de 2011

El dia 4 de novembre es posa en circulació un segell de Correos dedicat al Tricentenari de la Biblioteca Nacional de España que mostra la façana de l'edifici.

Les característiques de l'estampilla són les següents: el seu valor postal és de 0,80 euros, el seu format, horitzontal, és de 40,9 x 28,8 mil·límetres, la tirada ascendeix a tres-centes mil unitats i la impressió és en òfset.

Moneda especial

Abril de 2012

La Real Casa de la Moneda encunyarà una moneda especial commemorativa en plata.

Gravat i poema

Gravat de l

S'ha encarregat a l'artista José Hernández, gravador de reconegut prestigi, Premi Nacional de Belles Arts i membre de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, la realització d'una planxa de coure de la qual s'estamparan els gravats commemoratius del Tricentenari. A la mateixa carpeta, el gravat s'acompanyarà d'un poema de Joan Margarit, Premi Nacional de Poesia de l'any 2008.

Resultados: 5 registros encontrados