Saltar al menú principal
Saltar al contenido

Visites escolars

Com preparar la visita?

1. Visita a l'exposició permanent del Museu de la BNE. Queda exclosa la resta de la Biblioteca. Durada aproximada de 60 minuts.

* De dimarts a dijous a les 10.30 hores i a les 11.30 hores i els divendres a les 10.30 hores. Inscripció

* Dimecres i dijous a les 17.00 hores. Inscripció 

 

Més informació: per telèfon 91 516 89 67 o correu electrònic

 

Com preparar al visita?

Els professors disposen de quaderns de material didàctic elaborats per als grups escolars d'ensenyament primari i secundari. Aquests materials permeten el treball en l'aula abans o després de la visita al Museu o bé durant el transcurs d'aquesta.

 

Normes per a les activitats escolars del Museu

  • El nombre màxim d'alumnes serà l'indicat a la pàgina web per a cada activitat. En general, les visites guiades i els tallers estan pensats per a un màxim de 30 alumnes, mentre que les activitats de tipus escènic (teatre, contacontes, etc.) admeten fins a 90 alumnes.
  • El centre educatiu que hagi reservat activitats haurà de confirmar l'assistència un mes abans a l'adreça electrònica següent. Si el centre escolar no es presenta el dia de l'activitat reservada, tret de causes de força major, podrà ser exclòs d'altres activitats.
  • El dia de la visita o activitat concertada el responsable del grup ha de presentar la còpia del correu electrònic amb què va confirmar la reserva al Museu.
  • En benefici del propi grup, es recomana tanta puntualitat com sigui possible, ja que la Biblioteca no pot garantir que els monitors i el personal d'atenció de les activitats estiguin disponibles fora dels horaris concertats.
  • Els professors acompanyants estaran presents a tota hora durant el desenvolupament de l'activitat, i es responsabilitzaran de mantenir l'ordre i la disciplina del grup, així com del bon ús de les instal·lacions per part dels alumnes.
  • Totes les activitats són gratuïtes.

 

Informació pràctica:

  • Escriviu a l'adreça electrònica per informar-vos periòdicament de les activitats del Museu

  • Més informació: 91 580 77 59 (De 9 a 14 h, de dilluns a divendres).