Saltar al menú principal
Saltar al contenido

Fonts de dades

Les dades s'han pres dels catàlegs bibliogràfics i d'autoritats de la Biblioteca Nacional d'Espanya. S'han extret més de 4 milions de registres de recursos bibliogràfics, pertanyents a monografies modernes, antigues, recursos electrònics, manuscrits, publicacions periòdiques, mapes, gravats, fotografies, música impresa, enregistraments sonors i audiovisuals.

També s'han extret més de 4 milions de registres d'autoritat de persones, entitats, congressos, obres, expressions, matèries, noms geogràfics i termes de gènere/forma que són utilitzats en els registres bibliogràfics. Ambdós conjunts de registres estan codificats originalment d'acord al format MARC21.

També s'han pres dades de les digitalitzacions d'obres existents a la Biblioteca Digital Hispànica.

Les dades corresponents a certs elements (autors, matèries, obres...) s'enriqueixen amb connexions als seus equivalents en altres fonts de dades. En el cas d'autors, es proveeixen enllaços, si estan disponibles, amb Library of Congress, Biblioteca Nacional d'Alemanya, Biblioteca Nacional de França, Sudoc, Biblioteca Nacional de Suècia, VIAF i ISNI. Els registres de matèries, geogràfics i gènere/forma tenen enllaços a Library of Congress.

Informació relacionada