Saltar al menú principal
Saltar al contenido

Sala Goya

Sala Goya

En aquesta sala es poden consultar les col·leccions següents:

Com consultar els fons d'aquesta sala i tenir-hi accés

Actualment només es pot accedir a les sales de lectura de la BNE amb cita prèvia.

S'haurà de fer una petició anticipada dels documents que es vol consultar. Una vegada rebuda la sol·licitud, la BNE es posarà en contacte amb el sol·licitant per concertar el moment de la visita.
 

No és possible fer una petició anticipada dels tipus de documents següents: dibuixos, gravats, fotografies, ephemera, mapes i plànols. Aquestes obres se serviran mitjançant petició directa a la sala.

Excepcionalment, es podran avaluar sol·licituds justificades de petició anticipada del material gràfic i cartogràfic original (mapes i plànols, gravat, dibuix, fotografia i ephemera). Aquestes sol·licituds s’hauran d’adreçar al Departament de Belles Arts i Cartografia a través del correu electrònic següent: sala.goya@bne.es.

La sol·licitud anticipada dels cartells conservats a la Seu d’Alcalá (signatures AHC/ i AHCC/) s’ha de fer des del mateix catàleg en línia de la Biblioteca.

 
La consulta de les col·leccions que són d'accés lliure i dels ordinadors destinats a ús públic, s'ha de sol·licitar per correu electrònic a la sala dipositària del fons.

 

Podeu consultar la resta de mesures i les condicions de prestació del servei en situació de "nova normalitat" en aquest document (PDF).

 

La sala disposa de:

Informació pràctica:

 • De lunes a viernes, de 09:00 a 20:00 h.
  Sábados, cerrado.

   

  Para el acceso presencial será necesaria la cita previa por parte del personal de la BNE.

 • Seu de Recoletos. Planta 0 del nucli sud

 • Telèfons:

  91 516 89 56 / 91 (Sala Goya)
  91 580 78 15 / 781 (Dibuixos i gravats)
  91 580 78 13 (Geografia i mapes)

   

  Correu electrònic

 • Cuadro de signaturas (pdf)

 • Plano de la sala (pdf)