Visitar la Biblioteca

Visita lliure

Pots visitar de forma lliure i gratuïta la Biblioteca. Consulta els nostres Horaris i la nostra Agenda d'exposicions, activitats i esdeveniments.

Visita guiada a la Biblioteca. Descobreix la BNE

Aquesta visita recorre l'escalinata exterior, el vestíbul, l'escala principal, la Sala de Patronat i el Saló Italià. Més informació.

Visites guiades a les exposicions 

Aquestes visites recorren les diferents exposicions organitzades per la  BNE. Més informació.

Visites especialitzades

Aquestes visites són més específiques i s'organitzen de forma particularitzada en funció dels interessos determinats d'un grup. Es realitzen a la seu de Recoletos i estan subjectes a la disponibilitat de la Biblioteca.

  • Visites per a grups d'estudiants universitaris, per a grups de caràcter institucional i per a grups de professionals de biblioteconomia, arxivística i documentació. Sol·licituds: Per telèfon 91 580 78 94 o correu electrònic

Jornada de Portes Obertes

La Biblioteca Nacional de España celebra, almenys una vegada a l'any, la seva tradicional Jornada de Portes Obertes: una visita en la qual, a més de realitzar un recorregut per l'edifici, que inclou espais l'accés dels quals està normalment restringit, es mostren algunes obres singulars de les quals custodia la Institució.