Visitar la Biblioteca

Visita lliure

Pots visitar de forma lliure i gratuïta la Biblioteca. Consulta els nostres Horaris i la nostra Agenda d'exposicions, activitats i esdeveniments.

Visita audioguiada

Pots visitar la BNE amb les audioguies a què accediràs a través de diferents QR que hi ha a l'edifici

Visita guiada a la Biblioteca. Descobreix la BNE

Aquesta visita recorre l'escalinata exterior, el vestíbul, l'escala principal, la Sala de Patronat i el Saló Italià. Més informació.

Visites a les exposicions 

Aquestes visites recorren les diferents exposicions organitzades per la  BNE. Més informació.

Visites especialitzades

Aquestes visites són més específiques i s'organitzen de forma particularitzada en funció dels interessos determinats d'un grup. Es realitzen a la seu de Recoletos i estan subjectes a la disponibilitat de la Biblioteca.

  • Visites per a grups d'estudiants universitaris, per a grups de caràcter institucional i per a grups de professionals de biblioteconomia, arxivística i documentació. Sol·licituds: Per telèfon +34 91 580 78 94 o correu electrònic (visitas@bne.es)

Jornada de Portes Obertes

La Biblioteca Nacional de España celebra, almenys una vegada a l'any, la seva tradicional Jornada de Portes Obertes: una visita en la qual, a més de realitzar un recorregut per l'edifici, que inclou espais l'accés dels quals està normalment restringit, es mostren algunes obres singulars de les quals custodia la Institució.

 

Contenidos relacionados
Información general
Horaris

Informació d'horaris de les seus, sales, serveis i exposicions. Com arribar a les seus.