Comunitats Autònomes

Les comunitats autònomes tenen designats centres de conservació que seleccionen llocs web per enriquir el patrimoni documental en línia sobre les seves regions.

La BNE i els centres de conservació dins del seu àmbit competencial treballen de forma col·laborativa en el marc del Consell de Cooperació Bibliotecària.

Dins de cada col·lecció es troba una àmplia selecció de llocs web que reflecteixen el patrimoni cultural i científic de cada regió, com els creats per organismes administratius, partits polítics, associacions, centres docents, companyies teatrals, institucions culturals i científiques, confraries, artistes, escriptors o els dedicats a la música tradicional, denominacions d'origen, carnestoltes, festivals, esports, comerç, memòria col·lectiva, medi ambient, editorials o disseny.

Si coneix alguna web d'interès que no estigui arxivada en aquestes col·leccions, contacti amb nosaltres en archivoweb@bne.es.

 

Llocs web arxivats 

 

Andalusia

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació d'Andalusia.

Període de recol·lecció: 25/09/2017-

Llocs web guardats

Aragó

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació d'Aragó.

Període de recol·lecció: 21/02/2017-

Llocs web guardats

Canàries

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Canàries.

Període de recol·lecció: 03/03/2017-

Llocs web guardats

Cantàbria

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Cantàbria.

Període de recol·lecció: 12/04/2017-

Llocs web guardats

Castella-la Manxa

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Castella-la Manxa.

Període de recol·lecció: 18/01/2017-

Llocs web guardats

Castella i Lleó

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Castella i Lleó.

Període de recol·lecció: 03/04/2017-

Llocs web guardats

Ciutat Autònoma de Ceuta

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Ceuta.

Període de recol·lecció: 06/08/2020-

Llocs web guardats

Comunitat de Madrid

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de la Comunitat de Madrid.

Període de recol·lecció: 26/02/2016-

Llocs web guardats

Comunitat Foral de Navarra

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de la Comunitat Foral de Navarra.

Període de recol·lecció: 13/06/2016-

Llocs web guardats

Comunitat Valenciana

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de la Comunitat Valenciana.

Període de recol·lecció: 18/02/2016-

Llocs web guardats

Extremadura

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació d'Extremadura.

Període de recol·lecció: 18/05/2016-

Llocs web guardats

Galícia

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de Galícia.

Període de recol·lecció: 24/01/2017-

Llocs web guardats

Illes Balears

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de les Illes Balears.

Període de recol·lecció: 15/06/2018-

Llocs web guardats

La Rioja

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de La Rioja.

Període de recol·lecció: 11/07/2016-

Llocs web guardats

País Basc

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació del País Basc.

Període de recol·lecció: 15/02/2019-

Llocs web guardats

Principat d'Astúries

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació del Principat d'Astúries.

Període de recol·lecció: 24/01/2017-

Llocs web guardats

Regió de Múrcia

Descripció: Col·lecció de llocs web seleccionats per bibliotecaris i documentalistes dels centres de conservació de la Regió de Múrcia.

Període de recol·lecció: 22/06/2016-

Llocs web guardats